Beste Leden,

Met enig voorbehoud wil ik laten weten dat het “officieel” programma van Pedaal zal hervat worden op 14/6 (registratie km).

Tot 1/7 zijn echter de maatregelen van max. 20 personen in groep nog steeds van toepassing, hierdoor zullen waarschijnlijk zowel A als B een paar ritten in 2 groepen moeten afwerken.

Aanstaande zondag 7 juni zouden we graag starten met een “testrit” om te zien hoe dit verloopt en indien nodig te kunnen bijsturen.
Zowel A, B als C rijden hun rit die gepland staat in ons programma. Allen vertrekken om 8 uur.
Bij A zal de iets kortere versie van krekenroute gereden worden, 90 km i.p.v. 110 km).

De korte briefing en groepsindeling (A en B) vooraf zal wat tijd in beslag nemen. Kom dus zeker op tijd.

Er zal per groep een wegkapitein/verantwoordelijke aangeduid worden, welke zal toezien op het naleven van de alom bekende maatregelen onderweg.
Naast het respecteren van de sociale afstanden, wil ik ook benadrukken dat rondvliegend snot uit den boze is en dat een zakdoek bijhebben sterk aanbevolen wordt.

Mag ik ook vragen om tijdens het verzamelen voor vertrek al proberen rekening te houden met de nodige afstand ten opzichte van elkaar.
Het spreekt voor zich dat iemand met ziektesymptomen, niet deelneemt aan onze ritten.

Nogmaals, de rit van zondag 7 juni is ‘officieus’, de gereden km zullen dus niet verrekend worden in het klassement 2020.

Hopelijk verloopt deze test goed en houdt iedereen zich aan de afspraken, want net zoals velen, kijk ik er naar uit om opnieuw in ons clubverband te kunnen fietsen.

Namens het bestuur,

Stefaan Cornelis,
Voorzitter.