Afgelopen nacht hebben we de klok een uur vooruit gezet, want de zomertijd is weer ingegaan. Op deze eerste dag van de zomertijd waren er wolkenvelden, maar zo nu en dan zou ook de zon schijnen.
Vandaag steunt de club onze vrienden van de Unkerzakbikers (Kalken) die met 2 ploegen zullen deelnemen aan de 1000km kom op tegen kanker. Dat onze club het hart op de juist plaats draagt, zag je ook alweer deze morgen: 79 inschrijven. Dikke pluim voor alle aanwezigen.
We kregen een ritje van 78 km voorgeschoteld met een 400-tal hoogtemeters.
Parcours: Kalken (Café Schorpioen), Uitbergen, Wichelen, Bruinbeke, Wanzele, Impe, Vlekkem, Bambrugge, Aaigem, Woubrechtegem, Sint-Antelinks, Steenhuize-Wijnhuize, Herzele, Ressegem, Borsbeke, Letterhoutem, Bavegem, Oosterzele, Gijzenzele, Melle, Laarne, Kalken.
De vier kopmannen, Jeffrey, Luc V.L., Tom D.B. en Pol D. B. menden de talrijke groep aan een gematigde snelheid zodat ook de B’s konden volgen. Door een platte band in de B-groep werd dan toch besloten om apart door te rijden. Geen merkwaardigheden tijdens de rit zodat we kort kunnen zijn.
Een pluim aan de Unkerzakbikers voor deze mooie rit en duidelijke uitpeiling.
Een uitgedunde delegatie bracht nog een bezoekje aan de gelegenheidskantine van de Unkerzakbikers. Cipo bracht er zelf zijn gekende quote: “It”s so lonely at the top”.
Bij deze ook nog enkele sfeerbeelden van ons bezoek aan de E3-prijs van afgelopen woensdag.