Na de zomerse dagen met temperaturen rond de 26°C maakt de lente plaats voor de zomer. Vandaag zou het voorlopig de laatste warme dag worden. Deze ochtend zou er in onze regio al kans zijn op een enkele bui of onweer. Een pak minder volk dan de voorgaande weken mede door feestelijkheden. Eddy, Tom S. en Danny D. V. waren op buitenlandse stage in Mojacar. Velen hadden zaterdag ook de Etixx Classic gereden in Nazareth, want Fritz had vrijkaarten, drank- en eetbonnetjes. Ben zou op de Fiertel gevallen zijn maar volgens de laatste persberichten zou nog allemaal meevallen.
Vooraleer we start gingen wees de voorzitter zijn kopmannen aan: Fritz, Nikolaas, Jeffrey en Marc V. I.. Vandaag een rit van 100 km met 600 hoogtemeters met als toetjes: Ten Bosse, Parikeberg, Vesten en Oude Steenweg, deze werd door wegenwerken vervangen door de mooie beklimming van de Guilleminlaan (2600 m à 3%). Een ritje die constant op en af ging en een geseling voor de gespierde kuiten.
We werden af en toe getrakteerd op een verkoelend onweer en het zand en de modder zorgde ervoor dat we weer geen fietsbeurt zouden kunnen overslaan.
Deze week terug serieuze pech, nu was het de beurt aan Danny V. die tot driemaal plat viel.
De tactische spurt werd gewonnen door Stefaan C. gevolgd door Nikolaas en Xavier.
Opvallend deze week:
-waren de nieuwe schoenen van Marc C. (volgens Marc V.I. gekregen voor zijn plechtige communie).
-het dipje van onze kampioen bij Cocksken

Hierbij ook nog enkele foto’s  van onze jaarlijkse uitstap naar de Waalse Pijl.