De temperatuur zal op deze laatste zondag van september naar waarden tussen de 19 en 21° stijgen en daarmee is het gewoon prima nazomerweer.
Bij het vertrek aan het lokaal is het een en al showen van kampioentruien.
Jeffrey: algemeen clubkampioen.
Stefaan: spurtkampioen
Andy: bergkampioen.
Om 9u00 zette een 28-koppig  peloton zich in beweging richting Merelbeke.
Jeffrey in het geel,  Stefaan in het groen, Andy met de bollentrui en Didier met de tricolore trui. Deze vier mannen mochten het seizoen afsluiten als kopmannen. De rit werd gevuld met het gebruikelijke theater.
In Gavere werd nog een laatste segment (Dikkelvenne-Hundelgem) van het seizoen afgewerkt: Gratien steeg nogmaals boven zichzelf uit en won.
Via de steenweg  N46 en de N442 kwamen we terug in Overmere om dan via de Dendermondse steenweg naar Laarne te bollen. Er werd beslist om niet te spurten vandaag. Alles was toch al beslist.
Bij aankomst van ons lokaal werd er op het terras duchtig met tafels en stoelen gesleurd om toch maar in het zonnetje te zitten. Naar jaarlijkse gewoonte werden we uitgebreid getrakteerd door onze clubkampioen op een glaasje Cava en sandwiches. Hierbij nog een paar foto’s met leuke sfeerbeelden met vooral onze kampioen in actie. Later in de namiddag waagde onze clubkampioen zich nog aan enkele dance moves.
Aan iedereen nog ne goede winterslaap , sommige in ‘t  bos , andere op de baan en misschien ook enkele in hunne luie zetel.
Vanaf volgende week terug wintertour met vertrek om 09.00 uur.

André: “el campione”